miercuri, 18 ianuarie 2012

Farmecul femeilor mature (de pe net)

"Unul dintre lucrurile frumoase ale maturizarii este capacitatea crescuta de a aprecia oameni. Prietenii. Sotia. Iar in ceea ce ma priveste, femeile. Toate femeile." (Frank Kaiser - jurnalist american si blogger)
“Cand aveam 20 de ani, aveam ochi doar pentru fetele de varsta mea. Orice femeie peste 30 de ani era invechita, peste 40 de ani era invizibila. Astazi, la 70 de ani, apreciez inca femeile de 20 de ani pentru tineretea lor, vigoarea si (ocazional) inocenta lor dulce”, scrie Frank Kaiser.
 
"Dar in mod egal le apreciez pe femeile de varsta mea si peste; apreciez femeile de toate varstele. Am invatat ca fiecare are propriile minuni, propria magie, frumusete si atractie.
Cu cat am imbatranit insa, am apreciat doamnele mature, intre toate. Iata doar cateva motive pentru care un senior aduce pretuire unei femei mai in varsta:
O femeie in varsta stie sa zambeasca cu atat de multa sinceritate si cu atat de multa luminozitate pe chip.
O femeie matura nu te va intreba niciodata din senin “La ce te gandesti?” Unei femei in varsta nu ii pasa la ce te gandesti.
O femeie in varsta stie ce iti doresti si stie ce isi doreste si de la cine. Pana ajung la varsta de 50 de ani, putine femei sunt nesigure in privinta a ceva. Slava Domnului!
Si da, dupa ce treci de un rid, doua, o femie in varsta este cu mult mai sexi decat suratele ei mai tinere:
Libidoul ei este mai bun!
Apreciaza gestul de a face dragoste, iar placerea este reciproca.
Si a trait destul ca sa stie cum sa satisfaca un barbat, in moduri pe care fiica ei nici nu le poate visa. (Barbati tineri, mai aveti ceva la care puteti spera!)
Femeile in varsta sunt sincere si directe. Iti vor spune direct in fata daca esti un nemernic sau te porti ca unul. O femeie tanara nu iti va spune nimic, de tema sa nu crezi ceva rau despre ea. O femeie in varsta nu da doi bani pe asta.
O femie in varsta, acum singura, a avut destul de multe relatii pe termen lung. Nu vrea sa va casatoriti? Nu ii pasa prea tare. Ultimul lucru de care are nevoie in viata este un alt iubit plangacios si dependent!
Femeile in varsta sunt sublime! Ele nu vor tipa la tine la opera sau in timpul unei cine scumpe. Dar desigur, daca o meriti, o femeie in varsta nu va ezita sa te puna la punct.
Majoritatea femeilor mai in varsta gatesc bine. Le pasa de curatenie. Si sunt foarte generoase cu laudele, de cele mai multe ori, chiar nemeritate.
O femeie in varsta este destul de sigura pe ea incat sa te introduca prietenelor ei mai tinere. O fata tanara cade in neincredere atunci cand prietenul ei este cu alte femei. Unei femei mai in varsta nu ii pasa.
Pe masura ce imbatranesc, femeile devin medium. Nu trebuie niciodata sa i te marturisesti unei femei. Ele stiu mereu, asemeni mamei tale.
Da, le pretuim pe femeile mature pentru o multime de motive. Acestea sunt doar cateva. Din nefericire, nu este reciproc.
Pentru fiecare astfel de femeie, minunata, desteapta, bine facuta, exista cate o relicva cu chelie in pantaloni galbeni care se face de ras impreuna cu o chelnerita de 22 de ani.
Doamnelor, imi cer scuze pentru confratii mei. Barbatii astia va sunt genetic inferiori, nu este niciun secret. Bucurati-va ca noi murim la varste mai tinere si va lasam sa va traiti cea mai frumoasa parte a vietii, ca femei extraordinare ce ati devenit. Fara sa fiti distrase de un ratoi batran mofturos si plangaret care va poate afecta serenitatea"...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu